Hjem    Kontakt meg    E-post  
Hjem
Fotsoneterapi
Øreakupunktur
Ørelys
Avspenningsmassasje
Priser
Om megMonika Klausen

Lommedalsvn. 189c
1353 Bærumsverk

Tyslandsløkka 1
1340 Skui

(+47) 959 75484
info@monikaklausen.com

Org. nr. 991 304 975


Er en veldig effektiv metode basert på et system av soner under føttene, som gjenspeiler kroppens forskjellige organer og kroppsdeler. Behandlingen består av punk- massasje av affiserte soner. Ved og massere punktene under føttene, som tilsvarer den syke delen fjerner man blokkeringen og sykdommen. Det som skjer er en utskillingprosess der avfallsstoffer blir skilt ut, og kroppen begynner og gjenfinne balansen.

Soneterapi - fotmassasjeNår kroppen gjenfinner balansen vil også energi og virkelyst komme tilbake. Soneterapien påvirker også kroppens nerver og blodsirkulasjon der dens egne helbredene krefter stimuleres. Soneterapien virker også forebyggende og styrker imunforsvaret.

Soneterapi kan hjelpe ved blant annet;

Muskel-leddplager
Mage-tarm problemer
Ryggproblemer
Prolaps
Isjas
Bihuleproblemer
Hodepine
Migrene
Menstruasjonsplager
Klimakterieproblemer
Barnløshet
Kolikk
Smerteproblemer

Historie

Langt tilbake i historien utgjorde soneterapien en del av indianernes folkemedisin. Den terapeutiske fotmassasjen er deler av kulturen indianerne i Mellom-og Nord Amerika brukte, og har likhetspunkter med gammel kinesisk medisin. De kan ha felles opprinnelse. En liknende form for medisin ble praktisert i det gamle Egypt. Det er derfor grunn til å tro at soneterapien er lik som urtemedisinen, hører til den aller eldste form for legekunst med røtter langt tilbake i menneskehetens historie.

Hva koster det?
Hjem    Kontakt meg    E-post

© 2003-2016 www.monikaklausen.com. Alle rettigheter.