Hjem    Kontakt meg    E-post  
Hjem
Fotsoneterapi
Øreakupunktur
Ørelys
Avspenningsmassasje
Priser
Om megMonika Klausen

Lommedalsvn. 189c
1353 Bærumsverk

Tyslandsløkka 1
1340 Skui

(+47) 959 75484
info@monikaklausen.com

Org. nr. 991 304 975


Ørelysbehandlingen tar ca 1/2 time og er veldig behagelig, og gir ingen bivirkninger. Behandlingen gjentas med noen dagers mellomrom, og etter 4 behandlinger tas et opphold på 3-4 uker.Øreakupunktur

Bruk av ørelys er en urgammel indiansk naturbehandling. Ørelys er et ekte naturprodukt.

Lysene lages for hånd etter en gammel og tradisjonell oppskrift. Lysene består av honning ekstrakt, naturvevet lin, indianske helbredende urter i pulverisert form.

Den svake temperaturen som oppstår når lyset brenner, mykgjør voksen i øregangen. Det dannes et lett trykk nedenfra (kamineffekt). Behagelig og helt smertefritt som fører til at voks og væske trekkes inn i kjeglen. Blodomløpet økes, tette porer åpnes og avfallsstoffer føres ut gjennom blodsirkulasjonen. Vibrasjonsbølgene i luften fra ørelyset, som oppstår gjennom flammens bevegelse, virker som en myk massasje av trommehinnen.

Ørelys kan hjelpe ved problemer i hode og ørene. Som for eksempel: eksem og psoriasis i øregangene, øreseus, hodepine. Styrker immunforsvaret. Og den fjerner ørevoks på en behagelig måte. Etter behandlingen bør man slappe av i ca. 10 minutter. Det er også viktig å innta vann etter behandlingen.

Hva koster det?
Hjem    Kontakt meg    E-post

© 2003-2016 www.monikaklausen.com. Alle rettigheter.